Förra helgens uppsättning

Johannas tjusiga frilla inför kvällens 50 års party :) 




Lite stödnålar som syns i bild men som ska tas bort senare . Frisyren gjordes ett antal timmar innan festen. 
Vanesa Hagert har stått för make upen.
 





Ledig lördag

Har haft en ledig dag idag och både haft tid för reflektion med våra hundar vid vår sjö och rensat hela boden . Dolly och Britta var på väg att bada men upptäkte att det var för kallt så det fick räcka med lite fotbad . Rensa garderober och andra utrymmen som är överfulla är renande för själen tycker jag :) När det är mycket på gång i livet är det skönt att det är ordning någonstans.  
Idag har jag tankat kraft från doggsen hela dagen och myst med dom som jag inte haft tid med på ett tag . Dagen avslutades med trerätters hos min kära Mammi och tvn med Så mycket bättre. Är ett stort fan av Ola Salo och fascineras av han livsinsikter och djuphet .










Världens bästa

Måste bara tipsa om den bästa foundation borsten som jag nånsin testat ! Finns på Nr 18 och kostar runt 300:- (kommer inte ihåg exakt) Den lämnar inga penseldrag , det går åt pytte lite foundation , det blir jättefort jämt, såå mjuk och skön , barra superbra :) Borsten kommer från märket Shiseido. 



En dagens

Från kyligt blond till rosa/aprikost




Bröllop

Hittade bilderna på min vän Jenny som jag fick äran att fixa till brud i somras :) Jag och maken fick dessutom vara gäster på bröllopet :)
Från förberedelser till bröllopstårta ❤






































 

Dance

Här kommer bilder på "Fest för livets" modeller ur "Dance" gruppen. 
Fotograf: Magnus Hägg








RSS 2.0