Hannas makeover

Måste lägga upp den här även här (fb oxå) 
Före
Före
Efter
Efter med håret bakom öronen
Efter
Dagens skörd 

Photoshoot

Nu har jag haft ett uppehåll med mina plåtningar ett tag och inte gjort nåt sånt sedan den 9e december. Energin har inte riktigt funnits där efter det senaste riktigt hektiska året och speciellt efter den senare delen av 2013. Idéerna har det inte varit nåt fel på och jag har gått och filat på en massa olika upplägg i huvudet. Så igår var det dags och under veckan har vi provat ut kläder och skor. Har oxå haft kontakt med en mua och gjort en moodboard för sminket och en moodboard för foto poser. Såå himla kul det är, detta är verkligen min passion , att få styla ihop en helhet i en bild. Än så länge blir det bara en liten sneak peak från igår.

 
Förberedelser på g 

Smink av Natalie Wålander
Foto av Sara Ullvetter

En till tillbakablick

Vill ju samla gobitarna från 2013 här så att det finns sparat och den här gången är det Go Retros tur. Det blir behind the scenes mm från ett av mina tävlingsbidrag i Tendenz Stylist Award. 
Smyckena till första looken som var ett ihop plock av gammalt och nytt. 
Fransar i massor ( samlar lite på det ) 
Klänningen kom från Myrorna och krävde lite om ändringar av en skräddare. 
Håret gjorde jag vågor i med en gammal  klippslock teknik....
...och så in i den moderna torkhuven.
Lååååånga under lös fransar.

Vackra hårsmycken. 
Temat på den tredje fasen i tävlingen var  Go Retro, man fick välja ett årtionde mellan 20 och 90 tal som man skulle inspireras av och jag tycker att modet var väldigt vackert på 20 talet. Dom andra årtiondena kändes inte lika inspirerande. Så det fick bli 20 tal även om jag helst egentligen gör futuristiska saker. 
Plåtningen skedde i en trappuppgång där det fanns en tisdenlig gammal hiss.
Vackra hissen. 

Full fart på modellen 

Tävlingsbilden.

Lite fler färdiga bilder.














RSS 2.0