Happy New year

Gott Nytt År och mycket kärlek till er alla ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



A/W

Photoshoot AW/13
Hair/Styling:Carolina Ypsilantis
Photo:Fredrik Dahlberg
Model:Alexander Grönstrand
Mua:Vanesa Hagert
Bracelet:Style Station
Shoes:Feet Fashion
Clothes:HM Divided 








Kort hår

Massor av stjärnor klipper av sina hår just nu ! Kul att se :) för det korta håret på tjejer har ju länge varit en trend och när tom Hollywood kändisarna låter sina hår ryka kan man säga att modet slagit till ordentligt så kolla in dom här förvandlingarna och inspireras vetja :)











"Innocence"

INNOCENCE" photoshoot
Hair/styling:Carolina Ypsilantis
Photo:Fredrik Dahlberg
Model:Praphaporn Lamyong








Tomten

Vill önska er alla som tittar in här en fantastiskt God Jul ! Kram på er 


Unisex



Ett sista minuten julklappstips från Style Station , Weeiistuff armband i massor med färger och modeller 159:- 

Julklappar

DU KAN KAN FORTFARANDE KÖPA JULKLAPPARNA PÅ STYLE STATION ! ÖPPET FRAM TILL JULAFTON
LÖRDAG  9-15
SÖNDAG 12-14
MÅNDAG 9-18



Trainee

Måste bara lägga upp det här här oxå alltså. Det här är min elev Sanna som skapat den här frisyren fritt idag på förmiddagen ! Frisyren är bara såå bra och visar att hon har superbra stil känsla och sitter inne med fantastisk kreativitet :) 

 

Skvaller

Skvaller tidningar läser man ju hos frissan och tandläkaren. Ibland har vi på salongen plockat bort dom smaskigaste  tidningarna och haft mest av glossiga modemagasin. Då får vi alltid frågan , har ni inget skvaller ? Så nu kör vi på alla härliga tidningar vi kan köpa hela tiden. Och ska jag va ärlig så älskar jag oxå veckans nu och hänt extra även om jag aldrig skulle välja det före nåt månadsmagasin om jag var tvungen att välja.


Nytt utseende !



Nu ser det lite annorlunda ut här på sidan med ny header som jag hoppas att ni gillar. Den visar lite utav jobben jag gjort senaste tiden :) Även ny profilbild och fakta info. 



Free Spirit

För några veckor sen gjorde jag en kill styling och plåtning , nånting som jag inte jobbat med så mycket. När jag skulle leta killkläder märkte jag att utbudet på coola kill kläder var väldigt  begränsat. Inga roliga affärer varken i stan eller på nätet ! Jag kom fram till att det finns en del snygga designer kläder för killar att köpa på nätet men som då kostar skjortan. Dessutom ha ju vi tjejer så mycket mer att välja på , kjol, byxor, klänning , kort kjol, lång kjol, smycken,smink mm ja listan kan göras lång. Det slutade i allafall med att jag handlade kläder på hm divided. Här kommer ett lite smakprov på den plåtningen :) 

"Free Spirit" photoshoot 
Hair/styling: Carolina Ypsilantis
Photo: Fredrik Dahlberg
Model:Alexander Grönstrand 
Mua: Vanesa Hagert 



Dressing brush

I jobbet som frisör har jag upptäckt att väldigt många tycker att det är svårt att tupera håret med vanlig kam. Har inte tänkt på att just det skulle va svårt, men det är ju för att vi frisörer har fått lära oss att tupera utan att det blir risigt som ett fågelbo redan i skolan . Tuperings borsten från GHD är en perfekt hjälp och vem som helst får dit volym på rätt ställe och på rätt sätt. Alla jag hört som provat älskar den. Nu finns den åter igen i lager på Style Station för 199:- 


Long time no see !

Hej alla trogna läsare som vi har här ! Ni tror väl att den här bloggen är helt nerlagd och vi kan ärligt erkänna att vi inte prioriterat att lägga nån tid alls här på vääääldigt länge ! Facebook och Instagram är vi duktigare på men vi vet att vi har många som är intresserade av vad som händer på Style Station och som varken har insta eller fb . Vi är ju 7 st som jobbar på Style Station och tanken med denna blogg var från början att vi alla 7 skulle blogga. Man kan säga att det inte funkat så bra när så många ska ha ansvar över samma sak. Så nu har vi tagit ett beslut om att jag ensam kommer att driva bloggen vidare här :) Jag kommer att blogga om allt som har med hår att göra, Style Station, mode och eventuellt lite privat också. Jag hoppas också att blogg.se appen ska fungera bättre nu så så jag lättare kan blogga från telefonen. Gillar själv att kolla bloggar med mycket bilder och det har verkligen inte gått att lägga mer än en bild i taget från telefonen förut. Så fortsättning följer :)  Kram på er / Carolina 


RSS 2.0