Nagel inspiration

Nu är våren här och med våren kommer färgerna! Har "lekt" lite med form o färg för att inspirera o visa exempel på hur fin man kan bli om naglarna! Kram Jessica


Äntligen!!!!!!

Bättre sent än aldrig.... Tuff tjej som hade lite (mycket) knasig färg som vi ville göra nåt åt. Diskuterade tillslut fram att.....vi klipper av det! Sagt o gjort! Sen blekte vi ner resterande i ett par omgångar, därefter en shysst nyansering! Hon blev sååå fin!!! O Va så nöjd!  Tjing tjong! / Sara

WOOW!!!!!

Mitt mysiga pedikyr rum

Lägger in en bild på mitt lilla kryp in där jag har pedikyr behandlingar. Här sitter mina kunder i runt en timme och bara njuter med en kopp kaffe, en god kaka och en tidning!
Passa på att boka tid nu då vi erbjuder 20% på ordinarie priser t.o.m 15 maj. (Gäller även vaxning)

World class salon på studio 1969

I fredags styrde jag kosan mot Skåne full av förväntan och som vanligt när man har med Johan Bergelin (en av frisörvärldens toppgurus, skapare av c book) att göra händer det grejer. Lördagen startade med ett world class salon seminarie hållt av Johan som tände många lampor i huvudet på mej. Johan har verkligen förmågan att trollbinda sina inbjudna gäster och inspirera till tusen. Tätt följt efter goda förfriskningar gjorde Johan Leander två fabulösa uppsättningar. Saiga Magnusson avslutade dagen på studion med ett föredrag om drömmar vilket jag ska berätta mer för er om i ett annat inlägg. God god middag på Lemongrass avrundade kvällen innan det blev dags för läggilägg. Jag är oerhört tacksam över att bli dit bjuden till denna fantastiskt inspirerande helg.

Naturnära färger!

Här la vi vitt längst ner på nageln och sen en beige färg som heter Latte. Riktigt fräscht om man vill ha färg men inget "skrikigt". Trevlig helg! Kram Jessica


Kort & Fint

Man måste verkligen inte ha långa naglar för att ha fina naglar!! Här har vi endast förstärkt den egna nageln och piffat till med små blommor!
Ha en alldeles underbar påsk med mycket godis o mys! Kram Jessica


Jessicas snabba axelbehandling

Vår kära Jessica har haft problem med sina axlar ett tag nu. Efter en snabb undersökning märkte jag att att hon har en lätt framåt rotation i axel leden som gör att det knakar, spänner och ömmar när hon lyfter på armen. Det var samma problem på båda sidorna men värst kändes det i vänstra axeln.
På den här bilden så har jag redan behandlat vänstra axeln och ni märker att den högra är kraftigt roterad framåt (upphöjd).
Och nu har båda axlarna blivit klara.
Ge nu axlarna en boost inför våren. Gå inte omkring med värk i onödan.

RSS 2.0