"Sphere"

För ett tag sen köpte jag den här vasen som vi har haft på bordet i salongen och sen dess har massor med kunder visat intresse för den och undrat vart man kan köpa den. Så nu har vi tagit in den till försäljning på Style Station och man köper vas med 1 tillhörande"boll" i valfri färg. Bollarna finns i mässing, koppar, stål och svart.






Skillnad

Blond fast bättre blond kan man säga :)
Hade redan hunnit börja pensla på färgen när jag kom på att jag skulle ta en före bild ( därav kladdet på bilden ) på min kära vän Madde som precis kommit hem från Dominikanska republiken. Solblekt torrt med gammal utväxt blev till lyxigt glamblont.






Desserter

Måste visa dom här desserterna vi gick på Magnentus Building igår när vår hyresvärd Magnentus bjöd oss på trerätters där som en julklapp till sina hyresgäster .

Den sista bilden är på min laktosfria mmmm nam nam.

Snabb leverans !

Ljushållarna från Edblad har redan kommit in på Style Station, barra såååå snygga !!! Tog hem en av varje direkt :)






Fanny

Makeover till vintern stora modefärg. Trendig blank violettröd infärgning på coola Fannys hår som kom in med en utväxt dassig urtvättad gammal röd färg. Såå rätt och såå snygg.






Photoshoot

Här kommer fotograf bilderna från plåtningen vi gjorde innan jul.

Hair by me
Photographer/styling:Sara Ullvetter
Mua:Natalie Wålander
Model:Victoria Stråberg











Formex

Idag blev det en heldag i Stockholm med lite av varje på schemat. Vi började på Formex mässan och beställde hem vårens smyckes kollektion från Edblad. Så mycket snygga grejer som kommer till Style Station i mitten på februari. Här kommer en sneak peak på en del av vad vi köpt in.













Sen blev det pizza på Vapiano till lunch och frappucino på Starbucks som efterrätt och lite shopping som grädde på moset .






Hannas makeover

Dagens förvandling på gulliga Hanna som gick från gammal utväxt blekning med lite halvt urtvättade pastell nyanser nere i topparna till mjukt kopparfärgat massor med glans. Jag har använt Wellas llumina Color 9/43+7/43.





UNICORN VOMIT

Jag har världens bästa arbete, roligt varje dag och extra kul när man får släppa kreativiteten fri och göra sånna här jobb !!!! Hashtaggar även här på bloggen hahaha , knasigt 😜
🌈 #bestjobintheworld #unicorn #unicornvomit #rainbow #happy #hairdresser #hairfashion #hairstyling #creativity #nofilter #joico #verok-pak 
#intensitycolor # 🌈











REA REA REA

Nu kör vi HALVA priset på alla värmeverktyg på Style Station



RSS 2.0