Min nagelkurs med Najet

I torsdags var jag på nagelkurs i vår vackra huvudstad på den framgångsrika salongen NH Nails.
Jag tog med min dotter som nagelmodell och vi hoppade på tåget, spända och förväntansfulla....i alla fall jag :)
När vi kom fram möttes vi av salongens grundare, Najet Hamila Strand, en otroligt trevlig och ödmjuk kvinna för att vara så stor i den här branchen. Najet har tävlat och vunnit priser både inom Skandinavien och internationellt och inte nog med det så gör hon bl a Charlotte Perellis naglar, så för mig kändes det här hur stort som helst!

Under fyra spännande och intensiva timmar fick jag privat coaching, alltså 100% uppmärksamhet av Najet och det jag tar med mig är dels att förlänga nagelbädden. Det innebär att man lägger en rosa/brun gelé över nagelbädden och sen väljer man om man vill ha fransk manikyr eller färg. Detta gör att man slipper den fula utväxten, framför allt vid fransk då den egna fria randen (den vita randen) aldrig kommer fram.
Vid återbesök filar man endast bort den franska eller färgen och kunden är fri att välja vad hon vill ha.

Något som jag också tar med mig är Gelish Permanent Lack, något som växer och blir mer och mer populärt. Det är en hybrid mellan lack och gelé som har en hållbarhet i ca 21 dagar, det är snabb behandlingstid och trots det extra stödet behåller man den naturliga nageln naturlig. Finns i en mängd olika färger så kom med önskemål så tar vi hem det ni önskar. Finns självklart även som fransk. Det kräver härdning men bara under 30 sek och det behövs ingen filning vid återbesök.

Är mer än nöjd med mitt besök hos Najet och jag kommer garanterat åka tillbaka till henne för att utvecklas ännu mer som nagelterapeut. Gå gärna in på NH Nails hemsida www.nhnails.se och läs mer om både Najet och salongen.

Hör gärna av er om ni vill ha mer info eller om ni vill beställa tid för någon av dessa fantastiska behandlingar

Kram och ha en skön helg!
Jessica


Jag på tågstationen i Norrpan, spänd och förväntansfull..


Det var en låååång trappa upp till gatan där NH Nails ligger


Väl framme satte vi igång direkt! Najet visade.....
och visade......


Och jag fick träna!!


Såhär ser nagelbädden ut innan man lägger på valfri design.


Och såhär ser det färdiga resultatet ut vid förlängd nagelbädd med
fransk manikyr.


Vi avslutade dagen med ett gemensamt foto.


Dom är här !!!!!!!

Edblads hela höstkollektion är här !!! Jippiiiiiiiiiiiiiiie :):):) Vi packar upp för fulla muggar !
 
 

Fantastiska Rhodos

Vi vart så nöjda förra året med Rhodos semestern så vi var tvungna att åka dit i år med. Maten, folket och det fantastiska havet gör att man vill åka dit år efter år. Vi började vår resa i Kolymbia, på hotell Mistral. Även detta år tillbringade vi hela första veckan med fantastiska familjen B. Jag fyllde år när vi var i Grekland och fick ett överrasningsdygn av min kära väninna på all inclusive hotell Mitsis i Rhodos stad. Ett dygn med lyxig god mat,  dryck, shopping och bad.
 
 
La familia.
 
 
B och jag :)
 
Mistral Hotel
 
 
 
Mitsis Hotel
 
 
 
Solnedgång Rhodos style :)
 
All time favourite strand Tragounou. Klart vatten, rent och svalt. Måste upplevas
 
 
 
 
Taverna Lelis, hemlagad mat i världsklass. 
 
Bläckfisk på tork:)
 
Ugnsgratinerad aubergine med 3 sorters ostar
 
 
 
Bläckfiskringar GOOOOOOOOOOOTT! Marcos favorit, han åt det 13 av de 17 dagarna vi var där
 
Ostbollar GOOOOOOOOOOTT
 
Emilios favorit, grillad gyckling filé med pomme och tzatziki
 
Tigerräkor
 
Kolla storleken på den här!
 
Bjöds vi på varje dag efter maten
 
Har ni vägarna förbi Rhodos och Faliraki då måste ni hälsa på Paolo och han Gelateria Lick it. Italiensk glass som görs på plats och med endast färska råvaror.
 
 
 
 
Och så här glada blev vi efter glassen:)
 
Det var den semestern i bilder. Nu endast ett minne blott. Puss och kram

Blått med silverglitter

Dom flesta kunder som kommer till mig har beslutsångest och vill helst ha allt på naglarna på en gång! Men den här dagen kom Kristina och ville ha förlängning och visste exakt vilken färg hon ville ha! Hon skulle på bröllop och skulle ha en blå klänning så valet var enkelt! Blå fransk och så lite festlig känsla med glitter... Hoppas bröllopet blev lyckat :) Kram Jessica


Vitt o svart!

Här har vi en klassisk fransk med mjölkvit botten. La på 2 svarta nail tattoos i form av svalor på ringfinger naglarna och ett par svarta stenar på tummarna! Det blev så snyggt och fräscht så jag gjorde ungefär likadant på mig själv hihi! Kram Jessica


RSS 2.0