Snart

Snart är det på gång mer bilder från kollektionen. Än så länge ett litet smakprov till.


Emmy från ljus till mörk!

Så himla fin även i mörkt hår. Emmy är en av dom få som passar lika bra i ljust hår som mörkt hår och idag var hon trött på det blonda så vi tog och färgade det typ 6 steg mörkare rakt av.Modigt!



Före




 Efter

Ha en bra kväll / Carolina

Kicks

Idag på lunhen sprang jag upp på stan för att inhandla lite skönhetsattiraljer på Kicks. Jag har slarvat med ansiktsvården alldeles för länge och tvättat ansiktet med , håll i er nu, TVÅL OCH VATTEN. Ajja bajja ,fy fy fy, fasansfullt. Jättedumt som jag får sota för nu, ansiktet är torr som en öken, men det ska jag råda bot på så mina favvo produkter åkte ner i påsen.Biotherms serie för känslig hy är dom produkter jag använt mest och längst tid av all hudvård jag testat och i det här läget var det bäst med ett säkert kort. Sen var jag väldigt nyfiken på Lancomes Teint Miracle foundation och concealer som innhåller lite lyster. Perfekt nu när jag är en sån torris. När man handlade 2 produkter från Lancome så fick man ett fint presenkitt, spännande.





Foundation och consealer






Läpppstift, mascaran Hypnose, serum, mini foundation och dagcreme,



och en liten make up väska.

/Carolina

Dagens smycke

Ett kort Font Love i vitt 399:- till höger tillsammans med ett Onion Heart 349:- till vänster.


Fredagens outfit

Hej alla bloggläsare vad tycker ni ska vi slänga in lite outfitinlägg här då och då? Kör in ett prov så får vi se.

 

Skjorta från Vero Moda, gillar att den är längra bak.





Halsband från Edblad



Eftersom vi har infört glitterfredagar på jobbet blev det gult glitter på gul skugga med svart sotning




/ Carolina


Backstage " Color You"

Nya kollektionen är döpt COLOR YOU. Modellernas hår hade färgats i allt från soft ginger till eldigt rött. Igår var vi på jobbet kl 07.00 och satte igång med alla förberedelser inför vår visning. Alla modeller skulle fotas av Linus på 2 Fotografer i en massa olika miljöer. Han började i vår källare på jobbet sen fortsatte han på Arbisteatern vidare till folkparken och sen tillbaks till Style Station och Drottninggatan. En del av bilderna kommer hänga i vårt skyltfönster längre fram men vi ska först välja ut bästa bilderna från 2000 foton som togs under dagen.Så ni får vänta lite på dom riktiga fotografbilderna även här. Frilansande makeupartist Johanna Djerf stog för all make up och hade en hektisk dag, först våra 10 modeller sen vidare till Mjölby för ytterliggare sminkjobb.Arbis teatern har verkligen ett grymt kostymförråd där vi hittade precis det vi letade efter till alla outfits.Smyckena som alla tjejerna bar kom från Style By Tyra och passade perfekt till stilen vi valt till visningen. Våra modeller gjorde ett grymt jobb på catwalken och såg verkligen ut att trivas på scenen,som bestog av 5 meter lång röd matta, bygglampor och Ulrikas bergsprängare. Jätttekul att så många kom och tittade. Klockan 22.30 begav vi oss alla hemmåt supernöjda och trötta.Stort tack till alla inblandade:) Här kommer iallafall backstage bilder från igår.




Sara i full fart




Johanna oxå i farten








 

Tyra butiken ligger ju i våran gamla lokal




Älskar gladiator armbanden







Matchande korsett med hårfärg





Grejer överallt









Korsettsnörning både på armband och kläder





Cornelia färdig




Musan Johanna





En hel del väntan för modellerna






Veronica färdig




Ha en bra söndag / Style Station teamet

Förra kollektionen

I april släppte vi vår förra kollektion "ME"och den visade vi upp första gången på mässan"Massor Mässor" i Stadium arenan Här kommer lite mässbilder från den.


































Fin färg

Färgade Rebeckas hår i en varm ginger nyans. Glömde tyvärr ta en före bild men utgångsläget var helblonderat och ganska strukturskadat.Vi rensade bort typ 15 cm i en hel form och lockade med sylen 2.









Kram / Carolina

"ME" PONTUS

Sista killmodellen från förra kollektionen.










































Nätstrumpor!

Dom här kom med posten idag. Ska användas på lördag!



"ME" KARIN

Sista tjejmodellen från förra kollektionen
































Skyltfönstret just nu!


"ME" KAJSA

Snart har vi visat er alla makeovers från förra kollektionen och här kommer Kajsa.
























































Blink blink

På vår kollektionsvisning på Kulturnatten kl 21 tindrar hårmodellerna med extrafransar beställda idag.


Röda mattan !

Rullas ut på lördag!




"ME" JOHANNA

Förvandling



Före

































Teaser!

En sneakpeak på en halv outfit till visningen på lördag.


"ME" EMILIA

Emilia från Me kollektionen































Smyckesinspiration!


Söta tjejerna

Här sitter Embla och Freja i våra sköna massageshamponeringar och får en skön massage och en varm choklkad under tiden mamma Jenny blir klippt.

 


Utvald!

Style Station blir bloggrecensenter för Yves Rocher. Av 3000 tusen bloggar blev 50 bloggar uttagna att testa och recensera deras produkter.Dom tyckte att vi var en passande kandidat och valde ut oss JIPPIE. Vecka 38 kommer dom första grejerna sen får ni veta vad vi tycker.




Marias Läppstift

Såhär ser läppstiftet ,som Maria Montazami tagit fram med Make Up Store, ut på mej.





Ha en bra dag / Carolina

"ME" JESSICA

Här kommer Jessica



Före


































Ringkombo 18 !



Två Snake ringar 149:-/st med en Milky Way i mitten 299:-

"ME" SARA

Saras makeover

























Dregen Edition

Som jag har skrivit förut så kan jag inte låta bli att köpa godis som jag inte provat förut. Den här gången blev det en specialpolly påse. Pollysarna smakar citron, lakrits och choklad.Gott lördagsgodis.







Ha en bra helg :) Kram / Carolina

Arbis kostymatelje

Idag har vi varit och satt ihop outfits till vår visning på Kulturnatten den 24/9 kl 21.00. Arbisteaterns kostymatelje alltså vi säger bara OHLALA vilket underbart ställe. Rena rama godisaffären inför ett sånt här tillfälle.Ni vet väl att man kan hyra kläder där till speciella tillfällen.
.





"ME" MELKER

Här får ni se Melker.



Före
























Mera Aprikost

I verkligheten ser Ann-Charlotts hår nästan ut som dockhår, ni vet sådär riktigt syntetiskt men det är lite svårt att fånga på bild.Först blekning sen nyansering, den här gången med Wellas CT 9/36+9/73 






Ringkombo 17 !



Ännu en kombination med en Luna Stardust 399:- men denna gång med en Trumpet ring 399:-

"ME" VERONICA

Nästa tjej från Me kollektionen



Före




























" ME " LISELOTT

Om en dryg vecka är det kollektionsläpp nr 2 och nu tänkte vi visa lite opublicerade bilder från förra kollektionen "ME". Vi tillsammans med vår makeupartist Helena Falkenberg och Linus på 2 fotografer skapade Style Stations första kollektion där vi gjorde olika stylingar på dom frisyrer vi klippt och färgat.

Före



























Ringkombo 16 !



2 st glowringar 399:- /st + en Luna Stardust 349:- i mitten

3 modeller

Nu är Style Station i full fart med att jobba fram kollektion nr 2. Uttagning av modellerna är klar ! Vi har variti på Arbisteaterns kostymföråd och kollat ut outfits till fotografering och visning.Det här kommer bli nåt utöver det vanliga.Missa inte vårt kollektionssläpp den 24/9 kl 21.00. Här kommer en liten sneakpeak på några av modellerna.






Näst sista

Nu har nästan alla nyheter från Edblad kommit hem. Det är ett killarmband som vi fortfarande väntar på sen är hela höstkollektionen på plats. I den här sändningen kom Sister armbandet som är så vackert och enkelt + att det är sååå prisvärt. Ett riktigt hett present eller julklappstips även om man verkligen inte vill tänka på det nu.



Sister armband 149:-



Eternity örhängen i stål 449:-



Eternity örhängen i roséguld 449:-

Silvrigt hår!

Idag var det Idas tur att bli av med lite längder och få en silvernyansering. Hon var sugen på "Septemberfrillan" som är en superflexibel frisyr och går att variera i det oändliga.



Före



Efter









Godnatt / Carolina

Äntligen killringar!

Nu har Hans och Cathrine Edblad äntligen designat 2 ringar för killar. Sååå snygga en matt rak och en rundare blank. Båda är förståss i stål . Nu får ni ta med er era män och prova ringar på Style Station.



LO ring 199:-



MO ring 199:-


Nya Studs!

NYINKOMMET!!! Ursöta studs i Font serien från Edblad 249:- paret.






Inte snyggt men bra gjort

När vi ändå är inne på djur temat så tänkte jag visa er lite bilder som var med i frisörernas branchtidning Mirror för ett tag sen. Kul tanke att skapa djur av hår eller vad tycker ni ,inget att bära som hatt på en gala middag va?










Bingo Barbro

Måste bara visa er lite valpbilder på vår hund Brittas valp nu när hon blivit lite större. Finns det nåt sötare än djur bebisar?
















Hoppas ni har en skön söndag / Carolina



Ringkombo 15 !



En Thalia ring 399:- denna gång tillsammans med en smal Ono ring med en klar zirkon 299:-

MARIA MONTAZAMI!

Nu har jag lagt vantarna på Marias läppstift som hon och MUS har tagit fram som den perfekt läppfärgen, för som ni vet är det ju väldigt viktigt med nyansen för Maria och hon känner sig naken och exposed utan nåt på läpparna.Här på Style Station ääääälsakar vi den här Hollywoodfrun så då måste vi göra precis som henne och ha läppstift liggandes överallt och smörja in oss heeela tiden hihi.










GLAMOUR / TJING TJING /CAROLINA





Tips! Limited Edition

Jag har en förkärlek till specialutgåvor när det gäller godis ,bara måååste testa allt innan dom inte finns längre. Egentligen vet jag att dom finns kvar länge och oftast är här för att stanna men så fort jag ser nåt nytt måste jag köpa på en gång.Ibland hittar jag riktiga gobitar och ibland blir jag galen att jag köper sånt jag egentligen vet att jag inte tycker om bara för att det är limited edition. Den här gången var det Marabous dadlar och pistage och den andra coccos och torkade bananer som jag hade tur med, dom var goooda ,rekommenderas till lördagsgodiset!







Simma lungt :) / kram Carro

Ringkombo 14 !



Saturnus med klara zirkoner 399:- + Thalia med stora klara zirkoner 399:-

Massage för gravida!


Nu satsar vi på Style Station på massage för gravida. Massage kan minska den blivande mammans spänningar och den trötthet som medföljer i graviditeten. Massagen främjar bla avkoppling och välbefinnande, cirkulation i blod och lymfsystem, produktionen av oxytocin vårt lugn och ro hormon, serotonin och dopamin. Den reducerar bla värk och muskelspänningar i axlar, ländrygg och ben, oro och nedstämhet, halten av stresshormonet norepinephrine samt kortisol. From vecka 37 kommer den specialbyggda bänken med hål för magen och brösten att finnas på Style Station. Välkomna!!!!!



Mum ringar!!

Mum ringarna åter i lager!!




Visst är de fina????

Biljetter !! Visning Make up Store + Style Station!

Nu finns biljetterna att köpa på Style Station till höstens spektakulära smink och hårshow pris 100:-




Ringkombo 13 !



En svart Saturnus 399:- med en svart Thalia ring 399:-

Aprikost hår !

Oh vad kul en sån här fin nyansering igen. Den här gången på fräna Maria som har sparat sitt hår ett bra tag men som idag var sugen på att färga och klippa kort. Aprikos nyanserings toning ,Wellas 10/0 + lite 7/4 i color touch, på förblekt hår blev det. Jag bara älskar dom här pastelliga nyanserna som i vissa ljus ser nästan lite syntetiska ut.

Ha en bra glitterfredag!/ kram Carolina



Före








The Lamp Hotel

Ikväll var vi som tillhör gamla Stans förening inbjudna på rundvandring på Lamp Hotel på Hospitalsgatan så Style Station var på plats och kollade in allt vackert. Hotellrummen är fantastiskt fina med en hotellrumsavdelning i brons färger och en annan del i silver färger. Super lyxig känsla, rumspriserna ligger från ca 1600 och uppåt. Perfekt ställe att tex tillbringa sin bröllopsnatt på. Nu återstår bara att testa maten eller varför inte en hotellfrukost men jag har redan hört att allt är gottigott.


Lite bilder från scenen :)



Några bilder är lånade från Lindas blogg :)
Det var så enormt kul att se showen och grabbarna i gruppen Kazaky längst ner gick och dansade bättre än modellerna i skyhöga klackar..Så tufft.

// H

Prover

Tycker ni att det är svårt att hitta ett bra schampo och balsam ? Ni vet väl att det bara är att komma in och hämta ett gäng prover hos oss på style Station. Just nu har vi prover från Sebastian och Pureology!




Ringkombo 12 !!



Översta ringen är en Glowring 399:-  och den undre en Copenhagen ring349:-

Utan minsta Tvekan!!!!

Här rockas det loss och lååånga testar med hår i drivor på vårt golv =)














Vinnaren dras på fredag



Alla som gillar style station norrköping på facebook har nu fått sitt namn uppskrivet på en lott i skålen

På fredag dras vinnaren av Tigi produkt väskan värd 2400:-

Rosa Hår !!

Oh vad det är roligt när man får göra lite udda nyanser på härliga kunder. Linda passar sååå himla bra i rosa nyanserat hår. På förblekt utgångsläge har jag satt på en Relights 0/6 som är en svag rosa- violett tonings nyans.



Före



Efter





Ta vara på dagen / Carolina




MUS 15 års jubileum!

Jag fick äran att följa med som sminkassistent på MUS 15 års jubileum.
Linda Hallberg stog för sminket och jag assistera :)
Vi hade hand om Guldkollektionen i Modevisningen och här är lite bilder.

Maria Montazami var även där och lanserade sitt nya läppstift tillsammans med MUS!
Häng kvar för fler bilder senare från Catwalken.
Kram Helena


2 Bröllop

Idag blev det två brudar på Style Station.Först ut blev söta Anna som ville ha en klassisk tjusig uppsättning,make up gjordes av Gabbie som gäst spelar här hos oss ibland som make up artist.















Före bild på fiina Marie, som var sminkad när hon kom, stog näst på tur att bli fixad i håret till sitt bröllop .Marie hade med sig en bild på hur hon ville se ut men jag tycker vi gjorde en ännu finare variant av den som passade perfekt till hennes klänning. Super snyggt flor som vi inte satte över ansiktet vilket var tänkt från början utan på sidan som en extra förstärkning av knuten.











Här ser hon allt lite nervös ut eller hur?



Ha en trevlig helg/ Carolina

Läder

Thalia ring 399:- + Läderband 99:-









Som halsband



Eller armband


Mina naglar.



Så här ser mina naglar ut!
Vit fransk manikyr med en knallrosa båge längst in :)
Lite kul!

Kram H

Formex

Lite bilder från mässan vi var på i veckan. Inredning, smycken, skor, påsar, väskor, leksaker mm mm i en salig blandning. Allt för branschfolk som har butik och vi va där för att kolla in Edblads monter och eventuella andra intressanta utställare. Gjorde en liten beställning på snyyygga klockor från Lambretta ,lite på prov så får vi se om det blir större beställning av dom senare.



Edblads monter







En variant med nya läderbanden som vi lovat er bild på (lite närmare beskrivning kommer)



Lite gott o blandat följer















Än är vi inte sugna på jul va?





Coola figurer gjorda av metallskrot, bla cykelkedjor, muttrar och skruvar.



Här är klockorna vi blev sugna på



och dom här tre stålfärgerna beställde vi (rostfritt stål+ färgat rostfritt stål,prisklass mellan 800-1000:-). Väntas i oktober.
Vad tycker ni ,gillar ni dom? Ring gärna 011189100 och gör en beställning hos oss om ni är intreserade av att köpa en klocka.


På väg till Formex mässan för inköp av sis...

img_3073 (MMS)

På väg till Formex mässan för inköp av sista delen av Edblads höstkollektion!


RSS 2.0