Bröllopstema !

Nu är en till bild klar från fotografen! Såå kul varje gång vi får en ny bild klar på mailet av Fredrik Dahlberg. Här är det Thessan Olander och Calle Hansson som posar i ett av dom fantastiskt fina och lyxiga hotelrummen på The Lamp Hotel Norrköping :)

Hår: Style Station
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Assisterande Fotograf: Torbjörn Thor Andersson
Make Up: Johanna Djerf


VOGUE

Efter 13 dagars jobb i sträck så ska jag nu lägga mig och inspireras av franska, italienska och amerilanska Vogue. Hoppas ni får en fantastisk helg ! Kram Carolina


James Bond

I söndags gjorde vi en plåtning med våra brudar från bröllopsmässan på The Lamp Hotel som för tankarna till James Bond. En massa tjusiga Bondbrudar med James i mitten, fiiiiint ! Bilderna är tagna i hotellets lobby och miljön där är ju så perfekt för en sån här plåtning, lyxig och glamourig.

Hår:Style Station
Fotograf:Fredrik Dahlberg, Assistent:Torbjörn Thor Andersson
Make up:Johanna Djerf och Vanessa Hagert
 
 
 

Bildbomb från bröllopsmässan !

Igår började vår dag på jobbet kl 6.30 med styling av brudfrisyrer på 14 st hårmodeller. 6 av dom var helt våra egna modeller som vi hade totalt ansvar över med klänningar, skor, hår mm rubbet. Vi hade 2 egna make up artister på plats Johanna Djerf och Vanessa Hagert som gjorde ett kanon jobb med våra tjejer :) Vi gjorde också håret på tjejerna som Emmerentia syateljé visade upp sina brudklänningar på. Mässans brud som besökarna kunde följa på plats i Brunnsalongen hela dagen genom smink, hår, vigsel och fotografering fick också hon sin frisyr av oss. Våra 6 modeller gick sin visning på mässan 2 ggr och gjorde succé i likadana klänningar där håret fick komma i fokus. Dagen avslutades med en plåtning av modellerna på The Lamp Hotel tillsammans med en ursnygg manlig modell. Dom bilderna plåtades av Fredrik Dahlberg med assisterande Torbjörn Andersson. Vi vill ännu en gång säga ett stort tack till alla inblandade och ett extra stort tack till modellerna Janni, Jill, Thessan, Elina, Ulrika och Ida som ställde upp hela dagen trots tidig morgon, ont i fötterna, kyla, hunger och inte klagat. Kram på er alla <3
 
Våra modeller blir fotade av Fotofabriken som också är en av mässan arrangörer
 
 
Visningen igång

 
'
 
 
Vigseln av brudparet
 
 
 
 
 
 
Brud och brudgum  
 
 
Tärnan i brudföljet.
 
 
 
 
 
Närbilder på frisyrerna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla smycken som modellena bär finns att köpa på Style Station och är från Edblad.
 
 
Behind the scenes från dagens photoshoot på The Lamp Hotel i ett av rummen....
 
 
 
....och i lobbyn....
 
 
....med Fotograf Gredrik Dahlberg med manliga modellen
 
 

Bröllopsmässa

Om en vecka drar vi igång det här årets första större projekt ! Då gör vi brudfrisyrer på 15 modeller och det blir allt från traditionella uppsättningar till lite mer alternativt :) Vi kommer att göra minst en av frisyrerna på plats så ni kan följa med från grunden. Klockan 12 börjar vår helt egna visning, som vi ansvarar över själva, där vi visar upp dom mer alternativa frisyrerna på 6 tjejer. Sedan blir det Emerentia Syateljé som visar uppsydda klänningar, där vi står för håret även på dom modellerna. Skriver nog lite mer om mässan i veckan när vi fått det färdiga programmet för resten av aktiviteterna. Hoppas vi ses där :)


RSS 2.0