Tränings & hälsomässans tävling

 
 
Först och främst vill jag tacka er för ni kom förbi min monter, ställde frågor och gjorde mässan till en riktig succé. Jag har nu gått igenom svaren från tävlingen och dragit 3 st vinnare som får var sin 60min massage behandling. Vinnarna är, Helen Andersson, Erika Stenwall och Anneli Pettersson. Rätt svar på tävlingen var alternativ C, världsrekordstiden för plankan är 3 timmar och 7 minuter. Vinnarna kommer även att meddelas per mail.
/Vagelis, Certifierad massageterapeut 
 
 

Tävlingen

Vidare till sista utmaningen i Tendenz Stylist Award ! Nu blir det till att ladda om ordentligt till 4e och sista finaluppgiften. Temat är avant garde, wiiiiii som jag älskar :):):)



Fas 3

Här ser ni mitt bidrag till fas 3 i Tendenz Stylist  Award ! Vill ni hjälpa mig gå vidare till fas 4 som är finaluppgiften så gå in och rösta på länken här nedan, scrolla ner till namnet Carolina Ypsilantis bocka i rutan och klicka på vote http://tendenz.se/2013/09/17/10921/tendenz-stylist-award-fas-3-movement/
 
 

Tävlings svar!!

Hej alla! Visst var X det rätta svaret på frågan om hur många skelletmuskler det finns i kroppen. Sanna, Christina, Linda, Fia, Linnea, Emma, Marion, Alex och Milla är jätte välkomna att komma förbi salongen och hämta eran biljeter till mässan. 

Sista dagen !!!

 
Här är dom 9 finalisterna 
 Om du inte redan gått in och röstat så är det sista dagen idag !!! Det är såå spännande ! Imorgon får vi veta vilka som går vidare till fas 3 i Tendenz Stylist Award tävlingen :)
 
Klicka på länken här nedanför om du vill rösta på mig, och scrolla ner till mitt namn Carolina Ypsilantis och bocka i i rutan sen går du neråt till vote och klickar även där = Klart 
 
 
Mitt bidrag
 
Kram på er / Carolina
 
 
 

20s

20s inspired photoshoot 20130817

Hår och styling: Carolina Ypsilantis
Foto: Fredrik Dahlberg
Make up: Johanna Djerf
Modell: Natasha Darforth

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0