Häng med oss på mässa

 
 
Lördagen den 28 september mellan 10-16 är det dags för Heroes tränings & hälsomässa i Louis De Geer, Norrköping. Heroes träning & hälsa är en dagsmässa med syftet att motivera och inspirera alla som är intresserade av en hälsosam livsstil. 

Det blir en mässa med stor variation av kompetenta företag och personer med erfarenhet inom träning, kost och hälsa. En mässa för alla åldrar med många aktiviteter, uppvisningar, kända profiler, intressanta föreläsningar och även med spännande träningspass att prova på. 

MÄSSANS UTSTÄLLARE
- Kända varumärken.
- Branschbutiker.
- Hälsokostbutiker. 
- Gym.
- Relax & Spa.
- Massage & Kiropraktor. 
- Livsmedelsföretag. 
- Sportmedia. 
- Lokala idrottsföreningar.
 
Jag kommer att finnas vid monter nr. 26 och kommer att bland annat erbjuda prova på kinesiotejp och kinesisk koppning . Vi har 10 st blijeter som nu ska lottas ut. De tio första som svarar rätt på frågan här under har chansen att vinna var sin biljet till mässan.
 
Hur många skelletmuskler har vi i kroppen?
1. ca 340
x. ca 650
2. ca 750
 
Lycka till/Vagelis
 
 
 
 
 

Fas 2

Det här är mitt 20-tals inspirerande bidrag i Tendenz Stylist Award fas 2 som jag gått vidare till. Temat för denna deltävling är GO RETRO. Hjälp mig gå vidare till fas 3 genom att gå in och rösta via länken här nedanför, scrolla ner förbi bilderna, bocka i rutan vid mitt namn och klicka sen på vote = klart
Kram på er / Carolina Ypsilantis

http://tendenz.se/2013/08/21/10588/tendenz-stylist-award-fas-2-go-retro/
 
 
Det första bidraget som jag gick vidare med hade temat kontrast och såg ut så här 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt på Style Station

Sommarens hetaste armband finns nu på Style Station. De finns i massa olika färger och längder och så kan du välja mellan ankarlås eller fiskkroklås. Självklart är de unisex så släpp loss fantasin och kombinera dina favoriter precis som du vill. Priset för de är 159:- st. eller 299 för 2.
 
 
 
 
 

RSS 2.0