Forma brynen rätt!



Hej!!

Som ni ser på förebilden (den lilla bilden) så har Jessica väldigt neråt växande bryn och för att få ett piggare utseende så kom vi överänns om att plocka bort nästan hälften av brynen och göra formen mer uppåt.
Nu har hon ett piggare öga och mer plats att sminka på!

/ Helena

Lite inspiration.



Hej!!

Glöm inte att svänga förbi imorgon och kolla in våra fina skuggor,glimmers (som blir lite kul även på naglarna)
sminkborstar och foundations mm!

=))

//hej!!

Marknadsafton

Glöm inte att komma förbi Style Station, torsdag den 26/5 REA REA REA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
på massa produkter, smink och smycken.


Glöm inte Sylen.



Hej alla glada :)

Glöm inte att köpa sylen,,den e grym och gör jättefina lockar!
Jag har gjort lockarna på mig själv och jag e ju ingen frisör som de andra så lite missar här och där men..
Jag tycker att den är jättelätt att jobba med och ju mer träning desto snyggare blir det ju :)
Den finns att köpa på salongen för 799:- 
// Helena

Brud :)



Hej!
Idag Lördag så var det Jessica som skulle bli fin till sitt bröllop!
Hon hade givetvis sina vänninor med sig och man blir ju så lycklig en dag som denna.
Hon blev kungligt fin tyckte vi och hoppas att hennes dag blev underbar!

kram från oss //

Hej alla härliga människor Hoppas ni har ...

Hej alla härliga människor Hoppas ni har det bra i fantastiska vårvädret Ikväll blir det schlager för hela slanten men imorgon åker Style Station på Wella Showboat Wella abbonerar Birka Paradis båten för bara frisörer Det blir grymt mycket inspiration Vi åkte med på showboat för fyra år sen och det var bland det bästa vi varit på Shower visningar seminarier och workshops i två dagar Imorgon börjar resan med trerätters och sen Wellas stora show följt av party ,musik och dans tillsammans med 1700 andra frisörer Yeah vad spännande !!!


Sommarnytt från Edblad







Nu har Font Love halsbandet kommit i 3 nya härliga sommar färger, rosa, vit och grönt. Dessutom finns de i en ny längd, en kort modell med ett litet hjärta och en lång modell med litet hjärta eller ett stort hjärta. Fler sommar nyheter på ingång. Håll utkik!!

Mini mini Monaco



Mini mini Monaco !!!!!! Nu har det kommit ännu en storlek av monaco örhängen. En jätte liten variant som bara är sååååå underbara och passar till allt. Så nu finns det alltså fyra storlekar av detta fantastiska örhänge. Alla storlekar  är förstås fyllda med zirkoner på insidan och är i stål. Tyvärr gick alla åt på en gång och är till och med slut hos leverantören men har blivit lovad att dom kommer hem inom kort. Dom två minsta storlekarna kostar 249:- mellanstorleken 299:- och dom största 399:-

Spanska naglar :)



De nya, tuffa, spanska naglarna !
Endast på Style Station! Vi sätter trenderna.


Marknadsafton

Välkommen till Style Station på marknadsafton den 26/5. Mellan 19-21 har vi 10-50% rabatt på Edblad smycken, 40% rabatt Label M och Evo hårvårdsprodukter och 20% rabatt på resten av produktsortimentet. Vid köp av presentkort på valfri massage behandling får du 20% rabatt. Vi bjuder på cider och tilltugg så ta gärna med dina vänner och kom och hälsa på oss här på Style Station.

Gå in och Gilla Style Station Norrköping på facebook, där får ni veta mer om resten av alla erbjudanden, aktiviteter och tävlingar vi kommer att ha under kvällen och i framtiden.

Måndag!!

Måndag, ny vecka, ny dag, nya möjligheter. Hoppas alla haft en bra helg, vi kan iallafall inte klaga på vädret längre. Jag själv har gästspelat på Vildmarks Hotellets spa både lördag och söndag och masserat. Helgens yngsta och skönaste kund var en 6 årig pojke som hade väntat i FLERA veckor som han själv sa på att få massage av en riktig massör:). Jag ska börja nu med att lägga upp veckans lediga massage tider och jag kommer att uppdatera de veckovis. Tisdag 10/5 12:00, onsdag 10:00, torsdag 10:00 11:00, fredag 12:00 13:00. Välkomna!!!



Godmorgon!!!

Godmorgon, vilken dag det ser ut att bli idag. Solen skiner och fullt med kunder. Massage erbjudandet fortsätter, bokar du en en timmas massage behandling får du en träningsväska fylld med produkter till ett värde av 400:-. Nu har vi en hel ny behandling på menyn. En 90 min. lång massage behandling där varenda muskel i kroppen masseras  igenom. Behandlingen börjar men en djupgående rygg-nacke-axlar massage sen blir det baksidan ben för att sedan vända och göra framsidan ben, armar och till slut en avslappnade ansikts och hårbotten massage.



Ha en bra dag / Vagelis

Maj vädret

April väder i maj, känns helt fantastisk, snön faller och man vet inte om man ska skratta eller gråta...  Men men, snart kommer iallafall dagens första kund, en typisk "vänta in i det sista minuten" kund som bokat akut tid, så bänken är klar och värmeljusen tända. Har du känningar i ländryggen?  en brinnande molande värk mellan skuldrarna? känner trötthet i axlar och nacke? Ta dig tid och besök oss här på Style Station. Du får en djup terapeutisk svensk klassisk massage och tips och råd om vad du kan göra för att förbättra just din situation. Och glöm inte erbjudandet om en träningsväska full med produkter till ett värde av 500:- som du får när du bokar en timmas massage.



/Vagelis massören

Student present

Letar du student present eller behöver du nåt nytt att ta på dig till bröllopet eller balen? Kom och kolla in våra fina smycken från Edblad !!!!! Smyckena är gjorda i rostfritt stål, silver och guld. Inga plätteringar utan materialen går rakt igenom. Smyckena håller färgen även för oss frisörer som är extremt mycket i vatten och kladdar ner våra ringer med wax och spray. Prisnivån ligger mellan 149:- och 749:-


RSS 2.0