Bilder

Vartefter bilderna blir klara lägger jag upp dom här. 
 
Hår: Style Station 
Styling: Style Station
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Foto assistenter: Torbjörn Andersson, Mikael Eriksson
Make Up: Alex/Make Up Store
Naglar: Jessica Andersson
 
 
 
 
 
Josefin Toomson
 
 
Pamela Olivera 
 
Ha en fantastisk helg /Carolina
 

Make over

Att gå från mörkbrunt till grått är inte det lättaste och speciellt inte när man experimenterat med en massa färg innan också. Det krävdes specialkräm till hårbotten som skyddar och blekning i mängder. Här kommer före, under tiden och efter bilder. Med dessa bilder passar jag på att presentera vår superduktiga fotograf  Fredrik Dahlberg ! Denna gång framför kameran och inte bakom :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Carolina
 
 
 

Inspiration

I söndags var vi på Style Station i farten igen med en stor plåtning. Vi gillar ju att sätta ihop helheten med kläder, smink, hår och naglar. Det är såå fränt att få allt att stämma och en bra bild är verkligen ett kvitto på att man lyckats. Många frågar varför vi gör dom här fotograferingarna och det handlar helt enkelt om ett stort intresse att inspirera. Att få syssla med hår på ett annat sätt än det dagliga jobbet på salongen (vilket vi alla verkligen älskar) och till en plåtning får man ju göra hela helheten ju. Den här gången hade vi fyra fabulösa modeller som vi stylade och plåtade en hel dag. 2 av tjejerna är med i Sveriges Top Model tävling. Vi gillade ju att kolla på Top Model innan men nu blir det extra kul att följa programmet när vi träffat Josefin Toomson och Pamela Olivera live. Här kommer både lite backstage bilder och färdigt material från fotograf Fredrik Dahlberg. Fredrik är en fantastisk fotograf som alltid levererar det vi vill ha och aldrig ger sig innan vi sätter bildena och vi är nöjda. Kolla gärna in på www.fredrikdahlberg.se
 
Hår: Style Station 
Styling: Style Station
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Foto assistenter: Torbjörn Andersson, Mikael Eriksson, Magnus hägg
Make Up: Alex/Make Up Store
Modeller: Josefin Toomson, Pamela Olivera, Amanda Byléhn
Naglar: Jessica Andersson
 
 
 
 
 
....och nu lite backstage...
 
 
 
Mycket mer bilder kommer 
Kram från oss så länge/ Carolina,Johanna,Sara och Jessica
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copenhagen Fashionweek

För två veckor sen blev jag tillfrågad av Johan Bergelin att komma och jobba med hans Amae Haircare team 
på Copenhagen Fashionweek . A dream coming through kan man säga så i torsdags efter att ha jobbat halvdag satte jag mej på tåget till Malmö. 4 timmar senare med lyckofjärillar i magen lämnade jag packningen på hotellet och tog tåget vidare till Köpenhamn. Vilket visade sig inte vara helt lätt att hitta fram under tidspress men 19.45 var jag på plats precis i tid. På torsdagskvällen klippte och stylade vi killar som visade upp kläder för Soulland. Stylingen skulle ha amerikansk baseball känsla dvs som håret ser ut efter en match och hjälmen tas av. Såå roligt att ge sig in i hetluften på en gång och skapa. Modellerna var supergulliga och proffsiga.
 
 
 
Min arbetsstation 
 
 
Full fart 
 
 
Make up 
 
 
En av mina modeller med strumpbyxa istället för hjälm...
 
 
 
....och en annan före ...
 
 
...och efter strumpa
 
 
Modellerna väntar på rehersal  
 
 
Påklädda backstage
 
 
Snart dags att gå in på scen 
 
 
 
Maffig byggnad, Rådhuset i Köpenhamn ! Precis innan gästerna väller in 
 
 
Crowded 
 
 
På fredagen var vi på Gamla Börsen (Stock Exchange) i Köpenhamn och måste bara säga, vilken vacker byggnad både utanpå och på insidan . Här är arbetsplatserna innan allt börjar, ordning och reda, så såg det inte riktigt ut  senare. På fredagen var det hårjobb från morgon till kväll. 
 
 
In action
 
 
 
Inte samma stil som killarna utan här skulle peruker på 
 
 
Coola peruker
 
 
 
Kul med glada modeller
 
 
Vackert rum eller hur ?
 
 
Nu blir det en lång bildbomb från Ivan Grundahl visningen bara för att jag älskar kläderna och stylingen och skulle själv kunna tänka mej vartenda plagg från den här kollektionen. Också den enda visningen jag hann och se hela av
 
 
 
 
Nästa look. Modellerna visar ju upp kläder för olika designers och vi frisörer stylar alltså alla modellerna likadant i håret allihopa och dom olika visningarna har alla olika looks. Designers för denna visning är AYNI.
 
 
 
 

 
 
En av modellerna kom från Kina och kunde inte ett ord engelska utan hade ett helt team runt sig med tolk bla. Hon hade vunnit en modelltävling i Kina (typ Top Model) där ett av priserna var att få vara med på Copenhagen Fashionweek. Tror hon gick modell för alla designers hela dagen och blev omstylad innan varje ny visning, vilket många av modellerna blev. Så på och av med smink och sliten och dragen i håret är vardagsmat när man jobbar som modell men jag hörde inget klagande från dom nån gång.
 
 
Kinesiska modellen blir sminkad med airbrush foundation
 
 
 
Modeller stylade av annat frisörteam 
 
 
Lite killmodeller blev det även denna dag....
 
 
 
....med sprayade lila detaljer.
 
 
Jag och Antonino i slutet av dagen, nöjd, trött, glad och nyinspirerad och super tacksam över att få ha varit i den här världen i några dagar. Är hög på upplevelsen och önskar att jag kunde få jobba mer med sånt här.
Tack Johan för möjligheten !!! 
 
 
Kreativt ansvariga för hår, Antinino och Johan
 
 
:):):)
 
 
Här är mitt rum, bodde på Elite Plaza i Malmö så lite lite mys hann jag med för det är alltid kul att bo på hotell
 
 
 
 
Lite badrumslyx
 
 
Älskar STARBUCKS så jag letade upp Sveriges första Starbucks och tog en laktosfri frappucino med chokladsmak utan kaffe :)  DET  fick avsluta hela Fashionweek äventyret innan jag gick på tåget hem. 
 
Kram på er och ha det fantastiskt / Carolina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0