Resten av tävlingsbilderna

Lägger upp fler bilder från tävlingsplåtningen med Sally även här för dom som inte har facebook. För dom som inte vet så vann jag ju Amika Sweden tävlingen :) Plus lite backstage bilder oxå / Kram på er Carolina
 
Hår och styling: Carolina Ypsilantis
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Fotograf assistent: Dennis Ottenfelt
Make up: Johanna Djerf
Modell: Sally Ericson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOMMAR TÄVLING!

Nu lottar vi ut styling paket från WELLA och label m. Va med och tävla genom att med minst 10 ord beskriva varför just du ska vinna! Lämna mail adress, då vinnarna meddelas där. Tävlingen avslutas to 20/6 kl 12.00.
 
Lycka till!!!
 
 
 
 
 
 

 


Dagens tärna

Hollywood inspirerad frisyr idag ! Tärnan Karen har egentligen axel långt hår men med löshår så gjorde vi hennes hår till ett stort glamouröst svall med ett vackert diadem som pricken över i .


Sax kurs

Ikväll har vi haft Ari Koponen från Tendenz hos oss på Style Station som visat oss saxar från Excellent Edges. Handgjorda saxar från Australien som verkligen kändes annorlunda att jobba med och som är framtagna för att göra olika saker med håret . Som att klippa i smör känsla gav dom och det gör en frisör lycklig och det ger en ett fantastiskt rus hehe . Alltså olika saxar till olika behov, alla med olika specialiteter kan man säga. Vi har klippt och klippt och klippt hela kvällen på dockor och ville verkligen aldrig sluta ! Såå kul så att man egentligen ville köpa varenda sax men man får lugna sig lite i stormen och ta lite i taget. Nästa vecka anländer iallafall 7 nya saxar på stationen :) Det ska bli såå spännande och jobba med dessa supersaxar som bla heter Hawk och Barracuda :)


Vacker

Måste bara visa er den här fräna rosen ! Visst undrar man hur dom gjort ? / Carolina


Omslagsmodeller

Idag har vi gjort hår på två stycken modeller som kommer att vara på Nollelva tidningens första sida i nästa nummer. Dom är vinnarna av omslags modelltävlingen 2013 men än får vi inte avslöja vilka dom är :) Så här är är iallafall bilder på Filip och Thessan, förra årets vinnare ! Bilderna är fotade av Ateljé Carlsbecker


Årets populäraste balfrilla

Nu har alla student baler nått sitt slut ! Det är så kul att få göra alla söta tjejer fina i håret till "promnight". Av alla frisyrer vi har gjort dom här baldagarna så blir det nog den här den som önskades mest. Med eller utan blommor och med lite mer eller mindre hängande hår där bak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu kan du också vinna något

Som ni kanske vet har ju Carolina gått till final i Amika Swedens stora hårtävling. Hon är en av fem finalister i Sverige. Vi otroligt glada och stolta över det och skulle bli jätteglada om ni vill stötta henne :) Hon kan vinna en utbildning och inspirations resa till New York och New York Fashion Week och nu lottar Amika ut produkter till dom röstande också. Så om ni går in och röstar på hennes bidrag och dessutom skriver en kommentar så lottar Amika ut fem st schampon bland er som röstar.
 
 

GÅ IN PÅ www.facebook.com/amikasweden gilla

sidan, klicka på bilden till bidrag nr 5, tryck sedan

    på Gilla och dela !

 
Dom tävlande bidragen 
(bild tagen från Amika Swedens fb sida)
 
 

RSS 2.0