Nya och gamla makeovers

Bildbombar lite före och efter bilder här idag. Vill också berätta att snart kommer nya numret av Nkpg magazine ut där jag skriver en krönika om hår. Denna gång visar jag upp 2 stora makeovers på 2 systrar som är småbarnsmammor båda två och fick sitt livs stil förändring :) Lägger upp bilder på det så fort jag kan ! Kram på er alla i Påsk, hoppas ni njuter av lite ledighet, äter alldeles för mycket och gott, kramar om och tar hand om varandra / Carolina


Top Model Sverige

Nu är ju tävlingen avgjord och ingen av våra favoriter, som vi fick äran att jobba med, vann :( Tänkte iallafall lägga upp lite av bilderna från vår plåtning igen :)


En god gärning !

ERBJUDANDE ! Köp 3 valfria produkter från Pureology och få Armanis Acqua di Gioia eau de parfum i full storlek på köpet ! Armani skänker dessutom 100 liter vatten till behövande barn för varje handlat paket. Skynda ! Bara 5 parfymer kvar !


Min favorit färg!!

Som jag pratade om förra veckan har jag hittat en ny färg:-) älskar den verkligen !! Apelsinsorbet så att man verkligen vill ha sommar nu. Och eftersom den lyser med sin frånvaro får vi sätta den i håret .. Kram Johanna


Gamla stan!

Helt otroligt! Äntligen är hospitals gatan klar! GRATTIS!!!


Modelltävling !

Nollelva och Nolltretton tidningen anordnar en tävling där du kan bli deras omslagsmodell för sommarnumret (Style Station stylar håret). Casting äger rum i Tegelhuset, Spiralen den 12e april kl. 14-17. På bilden ser ni förra årets vinnare Filip och Therese ( du måste vara över 18 år)


Statisk elektricitet

Vi frisörer stöter på såå många hår som är riktigt flygiga och elektriska den här årstiden. Det är kallt ute och varmt inne, man använder en massa olika material i kläder, jackor och halsdukar som skapar yvigt hår. Nu har det äntligen kommit en produkt som funkar mot det ! En spray från Moroccanoil som man sprutar några få sprut av efter man tagit i håroljan. Den doftar dessutom underbart och har vunnit pris för bästa stylingprodukt. Finns att köpa på Style Station för 219:-


Vilken skillnad !

För ett tag sen var jag och sminkade mig av duktiga Alex på Make Up Store innan jag skulle fotograferas på Fotografica till min krönika i NKPG magazine . Här kommer före och efter bilder på det / Carolina


Vampire Diaries

Måste bara skriva om att jag helt snöat in på denna vampyr serie. Har alltid tyckt om Twilight filmerna och har läst alla böckerna i House Of Nights men det känns ändå så otippat att jag fastnat på tvd. Egentligen tror jag att det kärlekshistorierna i serierna som jag faller för, blir liksom kär i kärleken och vill att allt ska sluta bra ! Några fler här på bloggen som följer The Vampire Diaries ?

Kram Carolina

 

 

 

 


Snart är påsken här !

Igår efter lunchen var vi alla på jobbet sugna på nåt sött så jag vandrade iväg till Finbageriet Kamraterna och fastnade för den här påskinspirerade mazarintårtan med små söta kycklingar. Såå god !


Hälsoläsning

Nu har den nya Hälsa tidningen kommit och jag sitter på min lunch med en kopp kaffe och blädrar igenom den. Jag fastnade för en artikel som handlade om en av de vanligaste åkommorna, tand gnissling. Huvudvärk, värk i nacken, käken och trötthet är vanligt när man pressar eller gnisslar tänderna. En tredje del av alla kvinnor mellan 20 och 40 drabbas och stress är oftast orsaken. Jag får in en hel del kunder som lider av det och massage i kombination med triggerpunkter i käken lindrar. Akupunktur hjälper också samt käkövningar som ska upprepas 1-2 gånger om dagen. För att bli av med det helt så gäller att bli av med stress. Det är lätt eller hur:) /Vagelis
 
 

Nya färger!

Nu har det kommit in lite nya färger  från wella i vårt hus.. Illumina har släppt några nya nyanser som vi ser fram emot att testa. Jag har speciellt fastnat för en ljus kopprig nyans,helt underbar :) Tänkt dig att fortfarande vara ljus men ändå kunna ha lite färg.. Kommer bli så snyggt när man är lite solbränd. Så nu ser vi fram emot att få ta fram er våriga look .. För visst vill vi ha vår nu och vad kan inte symbolisera det bättre än ett glansigt. friskt välmående hår :) Så nu laddar vi upp lagret med våriga toner till er.. Kram/Johanna
 
 

Top model

Hej! Vår super söta o trevliga top modell modell Pamela åkte tyvärr ut igår från tävlingen:( vi på Style station vill önska henne all lycka till !

 

 


Skylten

Nu sitter en del av bilderna på våra modeller uppe i skyltfönstret som vi stylade i februari. Så kul photoshoot som ägde rum i en lokal vi fick låna av vår hyresvärd Magnus Malm. Alla bilder är fotade på samma ställe men fotograferna ställde i ordning olika miljöer. Det funkade så bra eftersom lokalen egentligen håller på att renoveras och det fanns ställen och material där som gjorde det möjligt att variera bilderna. Tack för lånet Magnus :)


HAIR ART

Hår: Style Station
Styling: Style Station
Fotograf: Torbjörn Andersson
Make up: Alex på MUS
Modell: Pamela Olivera


HÅR MODE STYLING

Dagens inspo 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hår: Style Station 
Styling: Style Station
Naglar: Jessica Andersson
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Foto assistenter: Torbjörn Andersson, Mikael Eriksson, Magnus Hägg
Make Up: Alex/Make Up Store

 

Nytt coverphoto

Omslagsbilden på Facebook är utbytt !


Colourful

Visst blir man glad av färger ?? Speciellt om dom sitter i håret !! Josefin Toomson från Top Model Sverige tillfälligt färgad med hår kritor :)

Hår: Style Station
Styling: Style Station
Naglar: Jessica Andersson
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Foto assistenter: Torbjörn Andersson, Mikael Eriksson, Magnus Hägg
Make Up: Alex/Make Up Store


Färgmakeover

Att gå från blond till mörkbrun är en liten process. Man kan inte bara slänga på en mörk färg på det blonda och räkna med att det blir en snygg brun. Man bör göra en rödpigmentering först och så här kan det se ut. 
 
 
Före
 
 
Rödpigmentering
 
 
Efter
 
Ha en bra dag / Carolina
 
 

Style Stations frisörer visar upp några fler bilder

Från plåtningen 20130217
 
Hår: Style Station 
Styling: Style Station
Naglar: Jessica Andersson
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Foto assistenter: Torbjörn Andersson, Mikael Eriksson, Magnus Hägg
Make Up: Alex/Make Up Store
Modeller: Josefin Toomson, Pamela Olivera, Amanda Byléhn
 
 
 
 
 
 

1969

I fredags åkte vi frisörer på en helhelg i Malmö. Vi var dit bjudna av Johan Bergelin till hans Studio 1969 på World Class Salon event. Lördagen var fylld med inspiration från allt med frisyrer och att driva företagandet framåt till Amae Awards. Så kul !!!!! Vi passade på att ha en kickoff samtidigt med restaurang besök, drinkar, hotell frukostar och shopping. 
Nu kör vi en bildbomb tycker jag / Carolina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johanna och jag fick pris i Amae Awards :):):):):)
 
 
 
 
 Ett Vapiano besök kan varmt rekommenders 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar Starbucks
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0