1000 st

Sååå glada är vi över att ha nått över 1000 likes på Facebook och det firar vi självklart med att lotta ut grejer till er som gillar vår sida. Det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att du skriver en kommentar här och talar om vilken kändis du tycker har snyggast frisyr. På måndag drar vi 5 vinnare av hårprodukter.
 
 
 
Priserna !

Ländrygg och bäcken kurs!!!!

 
 
Förra fredagen var jag på kurs i Stockholm på Specialistgruppen. Det är andra gången jag åker dit på kurs så förväntingarna var höga. Sist handlade kursen om bröstrygg/nacke och jag använder det jag lärde mig då på varje kund med nacke, axel och bröstrygg problem. Nu handlade kursen om Ländrygg och bäcken. I 9 timmar gick vi igenom ländryggens och bäckenets anatomi, vanliga problem, undersökningsmetoder och behandlingsstrategier.
9 timmar har aldrig känts så få!!! Hjärnan gick på hög varv och paralleler drogs mellan det som sas där och kunder som har problem med ländryggen. Nu har jag använt dom nya metoderna och dom funkar verkligen !! Summan av kardemumman, mår sätesmuskeln bra mår ländryggen bra:) / Ha det bra Vagelis
 

Cbook bilderna

Vi är ju sååå otroligt glada över att våra bilder blev utvalda att komma med i Cbook. Det största som hänt Style Station. Tänk att massor av andra frisörer och kunder ska titta och inspireras av det vi gjort i hela Skandinavien.
Sen 1995 har jag använt den här boken som hårbibel på salongen och nu är vi själva med i den. Fantastiskt, man tror nästan inte att det är sant. Här kommer bilderna iallfall.
 
Modell : Michelle Oskarsson, Fotograf: Johan Bergelin, Hår: Carolina Ypsilantis
 

 
 
 
Modell : Filip Nilsson, Fotograf: Johan Bergelin, Hår: Johanna Fransson
 
 
Ha en bra dag / Carolina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photoshoot

Idag var det dags för en ny fotografering med Fredrik Dahlberg. Modellen för dagen heter Jenny Moëll och den här gången har jag gjort både hår och smink. Här kommer lite behind the scenes bilder. 
 
 
Kram / Carolina
 
 

Rosa dip dye

Karins tillfälliga rosa dip dye från igår gjord med hairchalk ( ögonskugga för håret som går bort när man tvättar). Finns att köpa på salongen för 175 kr st. Såå bra alternativ om du inte vill färga håret med riktig färg eller vill variera olika dip dye färg varje dag.  
 
 
 
 
 
 
Finns i alla dom här färgerna.
 

Fredagsmys med härliga kunder.

Här kommer lite bilder från Afternoon tea kvällen.
 
 
Lyckliga vinnare av priserna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Gott
 

Afternoon tea och gott och blandat

Imorn kör vi ju kundkväll på Style Station. Vi bjuder på Afternoon tea med massa gott till, scones, bullar, kakor, paj och vaniljsås. Under kvällen rear vi ut massvis med Edblad smycken, lottar ut fina priser mm. Dessutom kommer vi att sälja ut kläder och skor till reducerat pris från våra photoshoots och visningar. Hoppas du kommer och tar med dig dina vänner !!!
 
 
Några av priserna.
 
 
Kläderna vi säljer ut ...
 
 
 
 
... och skorna 
 
 
 
 

Lagerqvist

 Igår var vi bjudna på nyinvigning av fantastiskt mysiga Restaurang Lagerqvist ( gamla Baccus). Vi bjöds på en otroligt god avsmakningsmeny, ostron, parmaskinka, små tilltugg, kött och fisk mm, supergott. Drinkar serverades i nya snygga barhänget som vi avstog från såklart med arbetsdag framför oss. Vi kan varmt rekommendera ett besök på Lagerqvist :)
 
 
 
 
 
Sara åt ostron för första gången och gillade det.
 
 
 
 
Fotograf Fredrik Dahlberg fotade under kvällen.
 
 
 
Triss i frissor :)
 
 
 

Hemligheten !

Ibland blir det lite dubbelt och samma med inläggen på FB och här och det beror på att vi har en hel del läsare som inte är med på fejjan. 
 
SÅ NU KOMMER NYHETEN ÄVEN HÄR !!!! Vi är publicerade i Cbook ! Skandinaviens hårbilbel nr 1. Ibland bär hårt arbete och kreativitet frukt. Det blev resultatet av Johannas och Carolinas photoshoot hos Johan Bergelin i Malmö med våra fantastiska modeller i september. I Cbook kommer vårt jobb synas tillsammans med internationella namn som bla Toni&Guy och våra bilder kommer att användas och inspirera frisörer och kunder över hela Skandinavien. Såå stort för oss :):):)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artistic Hairware

Här kommer lite bilder från "Artistic Hairware" Visning kulturnatten 2012 
Hår: Style Station, Carolina YpsilantisJohanna Fransson,Sara Petersson
Fotograf: Fredrik Dahlberg
Make up: Johanna DjerfVanesa HagertMalin Franzén
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fler bilder kommer !
 
 
 

Johanna före och efter

I fredags åkte det av en massa hår på Johanna som sparat sina längder ett tag. En kort frisyr som går att variera mycket. Här in en variant med volym bakåt. 
 
 
Före
 
 
 
Efter
 
 

Afternoon tea


Grooming

I veckan har jag både fått benen vaxade och naglarna omstylade av bästa Jessica . Såå skönt att bli av med höst lurvet och slippa tänka på att raka. På naglarna blev det en variant av fransk manikyr i kaffe latte och silver.
 
 
Inte så ont som man kan tro :)
 
 
 
 
Före
 
 
Den franska blev gjord av bladsilver
 
 
Pilljobb
 
 
Efter
 
/ Carolina
 
 
 

Edblad smyckesinspo !


Wella lånar Style Station

Förra veckan var Wella på besök i salongen. Dom behövde ett ställe att förbereda och preppa 3 modeller inför Illumina färgkurs som dom skulle hålla på kvällen. Då fick Style Station stå till förfogande och samtidigt fick vi lite inside info om nya färgen. Här kommer lite bilder.
 
 
Wellas färgtekniker Matilda i full fart.
 
 
En av modellerna före.
 
 
 
Under tiden.
 
 
 
Efter.
 
 
 
 
Muan Malin Franzén fixade modellernas make up under dagen. Här Jessica med fräsch och naturlig make.
 

 Kram på er!
 

Liiite mörkare

Jag har färgat Ulrika med nya Illumina fägen och gjort henne lite mörkare. Eftersom hon är van att vara blekt platina blond så började vi med att göra henne lite soft gingerfärgad mellan ljusa slingor av blont. Perfekt om man inte vill bli helmörk på en gång. Illumina ger ett otroligt naturligt transparent färgresultat. Och vad menar man med transparent, jo att alla hårstrån inte har exakt samma färg utan är fulla av liv och spel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram / Carolina

Goda nyheter

I fredags fick vi ett fantastiskt besked som vi firade med champagne. Vi är såå glada och vi vill verkligen dela med oss av det. Vi vill så gärna berätta så vi spricker snart men vi får lugna oss lite. Berättar så snart vi kan.
 

Vi på eventet

Inte bara hår på eventet.
 
 
En läker kak och fruktbuffé bjöds vi på när vi kom dit.
 
 
 
Inte svart för en gångs skull. Blå klänning från weekday.
 
 
Johanna utan armar.
 
 
Med armar och på väg tiil trerätters middagen.
 
 
Efter middan blev det party.
 
 
På taket på Clarion Sign finns denna härliga pool som vi tyvärr inte hann prova.
 

Bildbomb Illumina event

Förra helgen var vi i Stockholm när Wella släppte sin nya färg Illumina Color. Den nya färgen är det största som hänt på Wella på 20 år så dom slog på stort och ordnade ett fantastiskt releaseevent på hotel Clarion Sign för 500 frisörer. Ett helt dygn med workshops. visningar, middag och fest. Den här veckan har vi kommit igång med att använda den nya färgen och den ger så fina färgresultat, den reflekterar ljuset och ska ge upp till 70% mer glans.
Nu kan du också få den nya färgen nästa gång du kommer och färgar ditt hår hos oss :)
 









BJÖRN AXÉN
 
 






 
ILLUMINA COLOR
 




HOSTOMAS
 


HÅRGÄNGET
 






 
NOIR STOCHKHOLM



 

Bildbomb från "Artistic Hairware"

Backstage bilder från vår visning på kulturnatten.
 

 


Dagens före och efter !

 Från blond till kopprigt rödhårig.
 

RSS 2.0