Glamouriser autocurler

För alla som tycker att det är svårt att locka håret på sig själv har det nu kommit den perfekta lock tången. Diva Glamouriser autocurler motor tong. Du klämmer fast en hårslinga, trycker på knappen och tången rullar in håret automatiskt sen trycker du på nästa knapp och håret rullas ut och voila så har det blivit en jätte fin lock superenkelt. Just nu säljer vi den på Style Station för 1149:- (ord pris 1579:-) och du får både en snygg väska, värmeskydd, skyddande handske och utlands adapter på köpet. 






 Det går att ställa tången på olika värmelägen och därmed få olika storlek på lockarna. Här är håret lockat på låg värme för att få stora vågiga lockar. 



Process

Strax efter Amika tävlingen bestämde jag mig för att för att tävla mera. Tendenz Stylist Awaed blev nästa projekt. En tävling uppdelad med 4 olika  deltävlingar med olika teman man kunde gå vidare i. Första temat var kontrast och så här såg det ut när jag jobbade med den bilden . 
Mitt val av modell
Klädprovning
Denna blev det slutgiltiga valet av klänning som kom från Monki
Make up in progress

Tävlingsbilden som jag gick vidare till fas två med...
....och några andra från samma plåtning




Älskar sånna här "frihets" bilder 
Efter det fick jag för mig att göra modellens svart färgade hår silver blont 
En process som tog några veckor. 
Efter första blekningen, oooorangeguuuult !!! Konstigt nog trivdes modellen bäst i denna färg men efter några till blekningar blev slutresultatet så här 
Liiiite skillnad 



Highlights

Tänkte att jag vill lägga upp en återblick av årets händelser. Det har varit det mest spännande året i mitt liv yrkesmässigt sett ! Så ett tag framöver kommer jag börja lägga upp en del highligts och "behind the scenes bilder här på bloggen och jag börjar med Amika tävlingen som jag vann i juni med Vivienne Westwood tema :)
Vinnar bilden 

För stor klänning får man lösa med några byggklämmor.
Vi plåtar i nybyggda parken bakom 
Style Station
Klänningen är vintage från Myrorna 


 Av alla bilder som togs den här dagen så är egentligen denna min favvo bild för att jag gillar vampyr känslan (är ju ett stort fan av både The Vampire Diaries och Twilight Saga ) 








RSS 2.0