Edblads vårkollektion

Lägger upp bilder på allt som hittills kommit in av Edblads vårsmycken på Style Station 

















Kram

❤Kram till er alla på kramens dag❤
       ❤Var rädda om varandra❤
             ❤Ta hand om er❤     



Helgens mat

Ibland blir man bara så extra nöjd med maten man ätit och den här helgens höjdpunkt blev lördagens tapas. Sen lite semle fika och smooties fika gör ju inte saken sämre. 





Snö

Alla som känner mig vet att jag ääälskar  snö och vinter :) Man blir ju glad lixom och allt känns lättare och klarare. Tycker  att den här vintern varit förskräcklig tills snön äntligen kom. Det tycker även mina hundar och barn. Så så här glada blir Britta och Dolly när dom kan leka i snön.







Film

Under jul och nyårsledigheten har det blivit en hel del film tittande i vår familj. Mina favorit genrer är vanligtvis action, fantasy och sci fi och väldigt sällan en och annan kärleksfilm. En film som i alla fall fastnade i huvudet var just en kärleksfilm, Dear John med Channing Tatum (ögongodis) och Amanda Seyfried. Har ni inte sett den så kan jag varmt rekommendera den men var beredd med några kleenex. Vill ni ha action ta White House Down, superbra !   ( oxå med Channing ) 




Nyårsbrud

Här kommer bilder på min brud som jag hade på nyårsafton. Malin har ju jobbat på Style Station men bor och jobbar numera i Stockholm. Så lite extra speciellt och ärofullt är det att få uppdraget att fixa en frisör kollega på sin speciella dag. Kul oxå med svart tema och hårsmycke tycker jag :)  (det är inte bröllopskläderna på bilden ) 


RSS 2.0