SOMMAR TÄVLING!

Nu lottar vi ut styling paket från WELLA och label m. Va med och tävla genom att med minst 10 ord beskriva varför just du ska vinna! Lämna mail adress, då vinnarna meddelas där. Tävlingen avslutas to 20/6 kl 12.00.
 
Lycka till!!!
 
 
 
 
 
 

 


Kommentarer
Postat av: prapiis

Jag tycker att jag borde vinna det för att mitt hår ska kunna åtrrhämta sig lite bättre nu när jag och carro håller på att färga och för att jag och hon ska kunna nå till vårat mål utan att jag ska tappa håret eller att håret ska gå av.
Självklart så är det alltid roligt med att vinna något också!

[email protected]

2013-06-18 @ 11:10:02
Postat av: Agnieszka M Lesiewicz

Hej! Det passar perfekt med att börja semester med en så trevlig vinst :) Inte minst att riktig sommar är här och då behöver man skydda och vårda sitt hår extra noga. Håller tummarna att ni lottar ut just mig :) Ha en skön tisdag!

2013-06-18 @ 11:15:39
Postat av: Malin

Hej! jag känner att mitt hår skulle behöva några hårvårdsprodukter eftersom senast jag var hos en frisör blektes mitt tunna tunna hår 3 gånger och det har verkligen slitit på mitt hår och nu kan jag knappt använda plattång utan att håret känns som sockervadd. Det är väldigt tråkigt jag kan inte styla mitt hår med exempel lockar utan att dom ramlar ner och min hårfärg inte heller sitter mer än 3-6 dagar.
Och som jag håller med dom andra att det skulle sitta fint fint med att vinna något eftersom vem blir inte glad av att vinna? :)
ha det så bra :)

2013-06-18 @ 12:45:36
Postat av: Maria Ahl

Jag har fått för mig att Wella inte har så bra hårvårdsprodukter...Jag blir gärna bevisad motsatsen!
Mvh Maria

2013-06-18 @ 18:17:43
Postat av: amanda

Hej! Jag tycker att jag borde vinna då jag har VÄLDIGT tunt och lite hår. Tappar även massor med hår vilket är så himla tråkigt och man oroar sig över hur håret tillslut kommer att bli. Därför skulle det kännas bra att använda bättre produkter, för att känna att håret har lite mer ''klass''
Självkänslan skulle då bli mycket bättre, eftersom att håret har en sådan stor betydelse. Håller tummarna :)

2013-06-18 @ 21:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0